Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

L’estiu és un dels moments més màgics de l’any! S’acaba l’escola i els infants i joves disposen de molt temps lliure per poder gaudir!

Però també és un moment en el que es genera, de nou, desigualtats socials entre els infants! En el context actual, i tal com ens recorda el Síndic de Greuges en el seu informe, l’oci i el lleure és un dels àmbits educatius més afectat per les desigualtats en l’accés, amb greus diferències entre les famílies amb més recursos i les més desfavorides.

Des de l’Esplai Druida creiem que l’estiu no pot ser un nou espai d’exclusió! creiem que els infants han de gaudir de les activitats de vacances com una gran experiència! Hem de garantir les vivències, els espais de joc i d’aprenentage i garantir que, també durant l’estiu, tots els infants tinguin les mateixes oportunitats!

És per això, que de nou hem endegat la #DruidaExperience la nostra particular Aventura de l’Estiu!

Tots els infants i joves mereixen una aventura, una experiència a l’estiu, la #DruidaExperience una proposta d’activitats de vacances: colònies, campaments i casals d’estiu a on tothom hi té cabuda!

Per intentar garantir l’accès a la #DruidaExperience l’esplai ha estat homologat a les activitats de vacances de l’Ajuntament de Barcelona, donant així accés al programa de beques impulsat des del municipi.

També participem activament de la campanya Un Estiu per a tothom de Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) a on també es possibilita l’accés a beques per a les activitats de vacances.

Però més enllà d’això, creiem que l’estiu ha de ser un espai inclusiu que garanteixi que els infants i joves tinguin moments màgics i irrepetibles, que el fet de fer-se la motxilla impliqui carregar-la d’il·lusió, que els personatges de fantasia ens ajudin a somiar, que el compartir sigui més que un valor, que els petits descobriments ens facin créixer, que l’aventura sigui un bon record… tot això és la #DruidaExperience , tot això és la màgia de l’Aventura de l’Estiu Druida.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.